Spicy kakao til de kolde dage

Grød på hjernen

Som de fleste af mine instagram følgere ved, så er jeg næsten besat af grød.
Jeg smagte det første gang for 8 år siden, hvor jeg boede i USA. Bevares, det var nok ikke en særlig sund grød. Så vidt jeg huske kom den ud af en pose, hvor der bare skulle hældes vand på.

Det gode ved grød er at – udover det er sundt, så er det utrolig nærende. Tager vi et kig på havregryn, som mange steder er blevet refereret til som “det nye superfood”, så har det en masse goder. Havregryn er fyldt med med en stribe af vitaminer og mineraler. Her i blandt vitamin B og E, som er med til at holde sygdommene væk og er med til at holde kroppen sund og stærk. I havregryn finder man også en masse proteiner, som er med til at holde dig mæt i lang tid.

grødGRØD (1 person)

– 2 dl vand
– ½ dl mælk
– 1½ dl havregryn
– 1 lille nip salt
– 1 æble
– Lidt kanel
–  Salted caramel Zero topping fra bodylab (Kan undlades)

Fremgangsmåde

1. Sæt en gryde over og varm den op ved høj varme.
2. Tilsæt vand
3. Når vandet bulderkoger, skrues der ned for varmen og havregryn tilsættes.
4. Rør rundt og giv det 1 minut.
5. Tilsæt mælk og mælk, og rør rundt.
6. Tag grøden over i en skål
7. Skær æblet i små stykker og drys over grøden.
8. Tilsæt kanel og zero topping.

Velbekomme 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Spicy kakao til de kolde dage