Følg din sundhed: 3 apps der tracker dit vægttab

Jeg har en hemmelighed…

Nu har jeg snart haft denne hemmelighed for jer i en måneds tid. Mange af mine tætte veninder har næsten lige fået det at vide og mange i min familie ved det ikke engang.

Men da det nu er helt officielt, ville jeg dele den med jer

JEG SKAL STILLE OP TIL NEWCOMERS 2018 I BIKINI FITNESS KLASSEN!!!

Mange af jer tænker nok – øøøh okay…. Hvad går det ud på? Så nu skal i høre.
Jeg har i mange år. Faktisk de sidste 4-5 års tid, haft en stor passion for træning og sundhed. Derudover har jeg haft en kæmpe respekt og fascination af fitness konkurrencer og de atleter der melder sig til. Faktisk har jeg kendt en håndfuld kvinder og mænd, som har stillet op. Måske derfor jeg har været så fascineret af at man kan forme sin krop på den måde. Det er nærmest et stykke kunst i sig selv.
Så i år skulle det endelig være. Jeg føler mig mentalt klar og jeg har endelig en økonomi der gør at jeg har råd til det.
For ja, det er en dyr sport. Hvilket man skal være indstillet på når man melder sig til. Der skal betales hver måned til en coach og så skal der købes mere mad end man nok normalt ville spise. Der skal købes bikini, spraytan, sko, makeup og meget mere.

Jeg havde en god snak med Janne fra team odense, her den anden dag. Her fik vi snakket forventninger, om mine madvaner, træningsvaner og hvad jeg skulle være forberedt til. Konkurrencen er om snart. Faktisk allerede slut marts. Så jeg har travlt – meget travlt. Hvilket jeg er forberedt på. Så jeg har også gjort mig mentalt klar på at jeg nok skal arbejde hårdere end de tynde piger, som måske bare skal oprette lidt muskelmasse. Jeg skal altså både tage muskelmasse på OG tabe omkring 12-15 kg. ÅRH!
HUSK at dette er en ekstrem sport. Det er ikke sundt, når man skal på diæt og især ikke i så lang tid. Derfor skal man også være forberedt på at det bliver psykisk hårdt. Heldigvis har jeg en masse støttende venner og familie.

Jeg gør dette for min skyld. Jeg har brug for at afprøve min krop og se hvordan den arbejder under press og hvordan den kan formes. Jeg har brug for at vise mig selv at jeg kan gennemføre noget og forhåbentlig også vinde.

Vil i følge rejsen (hvilket jeg håber i vil), så vil jeg lave en masse opdateringer på min Facebook og instagram.
Begge steder hedder jeg “mit sunde jeg”

Herinde vil der dog også komme ugentlige opdateringer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Følg din sundhed: 3 apps der tracker dit vægttab