Alt om min vej til bikini fitness

uge 35 – update på vægten

Hej bloggen!

Som i læste for et par uger siden, så gik det ikke så godt med vægten. Har i ikke læst det, kan i læse om det her.
Men i sidste uge (uge 35), skete der endelig noget. Jeg har lidt på fornemmelsen, at min krop prøvede at holde lidt på fedtet. Men i sidste uge, røg der endelig noget af. Så jeg har tabt mig 1,1 kg. Hvilket er helt perfekt i forhold til min plan.

Som jeg har sagt før, er jeg nok i den større ende af hvad normale piger, der melder sig til bikini fitness er. Så jeg skal altså nå at tabe en 10-13 kg. Hvilket er super meget, når man i den forstand ikke er overvægtig.

Jeg kører sammen plan som før, men vi skar fedtet væk fra min morgenmad og fik inkorporeret 2×30 minutters cardio om ugen. Hvilket jeg er rigtig glad for, da jeg faktisk var begyndt at træne op til løb. Så nu kan jeg i det mindste vedligeholde det en smule.

Jeg kan mærke at min krop er blevet stærkere. Jeg tager hver gang tungere vægt end gangen før og føler mig mere overskudsagtig, end i starten af forløbet. Mit forløb startede faktisk for en måned siden. Hvilket jo er helt vildt at tænke på. Jeg kan se en tydelig forandring på min mave og talje. Når jeg står op, synes jeg at kunne ane en lille mavemuskel. Måske jeg bare drømmer, men jeg tænker ikke der går mange kg, før jeg begynder at kunne se mine markeringer.

I lørdags havde jeg cheatday, som jeg har en gang om ugen. Her skal jeg ikke tælle kalorier, spise 7 gange om dagen osv. Hvilket passer mig perfekt.
Jeg brugte den af to omgange. Den første blev brugt sammen med min veninde, hvor vi tog i Bilka og spiste på Carls jr. Vi har snakket om det længe og jeg har virkelig kun hørt gode ting om stedet. Jeg bestilte en burger med guacamole, pomfritter og en milkshake med banan.  Først vil jeg sige at burgeren havde jeg nok forventet lidt mere af. Den var ikke dårlig, men så er jeg mere fan af burgerhuset i gågaden.
MEN, deres pomfritter, sovs og milkshake er virkelig virkelig gode. Milkshaken er udentvivl den bedste jeg nogensinde har prøvet. Hvis det ikke var fordi de var lidt halvdyre, så ville jeg have taget derind og bestilt en 2-3 stykker en anden gang.

Om aftenen skulle jeg over til min onkel, som holdte fødselsdag for familien. Jeg må allerede indrømme at jeg nok havde undervurderet hvor meget mad vi skulle have. – og at jeg nok ikke skulle have taget på Carls jr. om dagen. Der var voldsomt meget mad. Først 10 små anretninger med fisk. Så 6 anretninger med kød. Derefter kylling med pasta/pesto og bulgur salat. Så kom der oste, så 10 små anretninger med dessert – og til allersidst spangsberg flødeboller OG en lagkage. PUHA!
Da jeg stod op på vægten søndag morgen, så havde jeg taget cirka 0,8 kg på igen. UPS! Så jeg strøg også lige op og lavede lidt ekstra cardio, for at få forbrændt det ekstra.

Så jeg er altså en smule nervøs over hvad næste uges vægt siger. Jeg håber at vægten siger at jeg igen har tabt mig. Det kunne være så fedt hvis den sagde -0,6 kg eller noget i den dur. Så ved jeg at jeg gør det rigtigt og så har jeg heller ikke stress over at jeg skal tabe mig hurtigt.

Men ja, det var lidt om sidste uge. Jeg vil selvfølgelig lave en ugentlig opdatering om vægten og mine tanker. Derudover kommer der nok en masse indlæg om min mad og træning.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Alt om min vej til bikini fitness