Lær at tælle kalorier - uden at fejle

Uge 39 – update på vægten

Hej bloggen!

Wow, det er længe siden. Det skal dog siges at jeg reglmæssigt opdatere min Facebookside “mit sunde jeg”. Så skynd jer ind og like siden, så i kan få en masse nye update.

Grunden til den stille tid, er fordi jeg er igang med projekt bikini fitness, som i kan læse om her.

Det tager meget af min tid og da jeg er på en streng kostplan, er det svært for mig at lege med nye opskrifter, da jeg simpelthen ikke må prøvesmage det.
Mine hovedmåltider står lige pt af kød, ris eller kartofler og grønt. Hvilket ikke kan laves på så mange spændende måder. Så i får derfor en update om min vægt, da det er noget tid siden jeg har gjort dette.

I får lige et fint billede over mine tal indtil videre.

Som i kan se startede jeg ud med en vægt på 65,5, da jeg startede dette forløb – i uge 37 vejede var jeg så helt nede på 62,8.
Desværre var sidste uge (38) meget travl. Jeg fik simpelthen ikke planlagt min mad godt nok og mine træninger var der næsten ikke tid til. Så for første gang i 6 uger, snød jeg. Eller jeg snød jo ikke, da det var et bevidst valg.

Jeg snød med maden om onsdagen. Jeg troede egentlig jeg havde god tid, men lige pludselig var jeg ikke hjemme fra 13-22.30. Dette gjorde at jeg ikke havde mine normale måltider med og blev nød til at købe mad – hvilket selvfølgelig gør at jeg indtager flere kalorier, end hvis jeg havde husket mit kylling og salat.

Jeg havde holdt min hviledag om onsdagen også. Jeg har 1 hviledag om ugen, men plejer faktisk ikke at gøre brug af den, da jeg ikke har følt mig særlig presset ellers. Onsdag aften kl 23, får jeg så en mail om at jeg skal tage et fitness hold den næste dag kl 11. Hvilket selvfølgelig gør at jeg at jeg stresser rundt torsdag morgen, for at få lavet et program.  Derefter havde jeg nogen andre aftaler og bum, så nåede jeg ikke træning igen.
Så selvfølgelig stiger vægten, når jeg i 2 dage ikke har fået lavet det motion jeg skulle og at jeg så onsdag er dårlig forberedt med mad – ja, så går den kun endnu mere op.

Så igår da jeg vejede mig var jeg oppe på 63,0 – altså 200 gram mere end sidste uge.

Dette giver mig dog bare mere blod på tanden og jeg giver den ekstra gas i denne uge. Jeg lover at give en update om vægten er gået ned eller op på søndag. Så følg med her og på Facebook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Lær at tælle kalorier - uden at fejle