Lækre panini til dit frokostbord

Kom din sukkertrang til livs

Vi har brug for sukker for at fungere. Men måske ikke altid i det omfang, som vores hjerne fortæller os.
Sukker giver os oftest en følelse af glæde i det du spiser det. Men efterfølgende sender det os oftest ned i en kælder af dårlig samvittighed.

Er det noget du kender til?

Når vi indtager store mængder sukker, så ryger vores blodsukker hele tiden op og ned, som i en rutsjebane. Dette gør at vi kan starte med at føle os vildt overgearet og fuld af energi, hvor vi to sekunder efter føler os trætte og oppustet. Så sukker er altså aldrig en god genvej til et hurtigt energiboost.

Når det så er sagt, så kan man faktisk vælge sit sukker fra naturlige kilder – ja, det behøver ikke kun komme fra slik og sodavand!

Det kan nemlig også komme fra bær, som også er rige på kostfibre og antioxidanter.

Som i også har set på min side, behøver kager ikke laves af mel og sukker, men kan også laves på dadler eller andre naturlige ingredienser.

Så prøv at fjerne så meget af din sukker som du kan – for at du kan få et mere plan blodsukker, som gør at du IKKE får dine nedture.

Behøver du sukker i kaffen, eller behøver du så meget sukker i kaffen? Ton stille og roligt ned og til sidst finder du ud af at du faktisk ikke behøver den usunde sukker i din hverdag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Lækre panini til dit frokostbord