Lækre panini til dit frokostbord
Jeg elsker panini, eller i princippet bare sandwich. Det er en kanon måde at få kombineret både protein, kulhydrat og fedt. Denne ret er også med til at give en større mæthedsfornemmelse og er derfor super god til frokost – eventuelt med lidt ekstra grønt ved siden af.
Her får i opskriften på min YNDLINGS panini. Det er en helt klassisk med kylling. Man kan med fordel skære dem ud i små hapsere og servere ved et brunch eller frokost bord.
Ingredienser (1 person
– 1 Kyllingefilet
– 1 tomat (de store)
– ½ Mozeralla
– 2 skiver fuldkorns sandwichbrød (Der kan med fordel også bruges rugbrød)
– 1 spsk Grøn pesto
Fremgangsmåde
1. Steg filetterne på panden til de er færdige.
2. Skær kyllingen, tomater og mozzarella i skiver.
3. Flæk sandwichbrødet.
4. Put pesto på både under og overbollen.
5. Fordel kylling, tomat og mozzarella skiverne på brødet.
6. Læg paninien i et varmt jern og luk (Kan også laves i en toast eller vaffel maskine)
Velbekomme 🙂
Ernærningsindhold i hele retten (Kan variere efter valg af brød og pesto)
Kalorier: 520 kalorier
Kulhydrater: 47,5 gram
Fedt: 16,7 gram
Proteiner: 42,8 gram
Ingen kommentarer endnu