Fantastiske broccoliboller uden mel

Ren venvære i ét shot – MK olie

Legenderne siger at “man er hvad man spiser”. Dette er helt korrekt. Spiser vi de rigtige vitaminer og mineraler, vil ens hud blive smukkere, ens mave fladere og håret stærkere.

Jeg fik massage for et par uger siden, hvor behandlingen sluttede af med et shot olie.
Det er den såkaldte MK olie, som for et par år siden, var helt oppe og vende i medierne. Mange kendte tager eller sælger disse olier, fordi de simpelthen er helt igennem fantastiske.

Efter min massagetur gik jeg straks ind på nettet og købt Mk olierne. Det er en samlet pakke hvor du får W olien og N aroniaen. (Jeg skal nok lige vende tilbage til de forskellige termer) Meningen er at du tager et shot, hvor det er halvt olie og halvt aronia hver morgen og aften.

Smagen af olien er meget speciel. Jeg er ikke selv helt fan af olien, men har hørt at mange elsker smagen.

Billedresultat for mk olierHvorfor er MK olie godt?
Hvis man som mig har tør og irriteret hud, så skulle olien være helt igennem fantastisk. Den er med til at give olie og fedt til kroppen, som gør at den giver din krop og hud fugt indefra.
Olie er generelt god mod led og knogler. Så har du stive led så er olien helt fantastisk til at få din krop løsnet op.
Olien kan have en opstrammende og helende virkning på huden samt bidrager til en balanceret indtagelse af essentielle fedtsyrer.

MK’s forskellige varianter?
Olien fås i 3 varianter og aroniaen i 2.

– MK olie pure organic W til kvinder
Den indeholder økologisk koldpresset Hørfrøolie, økologisk koldpresset Kæmpenatlysolie, økologisk koldpresset Hybenkerneolie, økologisk koldpresset Egyptisk Sortkommenolie.

– MK olie pure organic M til mænd
Indeholder økologisk koldpresset Hørfrøolie, økologisk koldpresset Kæmpenatlysolie, økologisk koldpresset Hybenkerneolie, økologisk koldpresset Græskarkerneolie.

– MK olie pure organic O til børn og ældre
Indeholder økologisk koldpresset Hørfrøolie, økologisk koldpresset Kæmpenatlysolie, økologisk koldpresset Hybenkerneolie.

Aroniaen fås i 2 varianter, som er en ren aroniasaft (N) eller en som har tilsat æblejuice (A).

Hvor kan det købes?
Vil man gerne starte op på MK olier, så kan de købes på nettet forskellige steder. De kan købes i små “travel størrelser”, hvis man lige vil prøve af først og ikke vil bruge 500 kroner på olier. Så kan man købe travel sættet til 150 kroner.
Kan man ikke få olien ned, så kan den med fordel også smøres ud på huden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Fantastiske broccoliboller uden mel