4 vaner du troede var sunde

5 superfoods som styrker din hud

Nu vi går ind i vinterperioden er det vigtigt at få styrket sin hud, så den er klar til det kolde vejr. Så her får du 5 tips til at styrke din hud.

1. Gojibær
Dette er et af mine yndlingsbær. Du kan både spise det, men det findes også i mange cremer. Gojibær hjælper med at reparerer hudens celler og er spækket med antioxidanter

2. Havregryn
Havregryn er fyldt med vitaminer og mineraler. Flere af dem gavner huden og selve havren har også en inflammatorisk effekt på huden. Især fuldkornshavregryn er godt for dig!

3. Avocado
Udover at avocado er det gode fedt, så er det fyldt med omega 9. Det dæmper rødme og er med til at reparere skadet hudceller. Men husk at selvom avocado er det gode fedt, så bør du ikke spise mere end 1 avocado om dagen, hvis du skal tabe dig.

4. Kakao
Ja, kakao er faktisk godt for mange ting. Det er med til at beskytte din hud mod sol og stress. Kakao er også fyldt med antioxidanter – men ovenstående gælder kun kakao på over 90% og i nogle former for chokolade på over 70%.

5. Agurk
Selvom vand mest består af vand, så er agurk fyldt med Silica. Dette stof er med til at styrke især dine negle og dit hår.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

4 vaner du troede var sunde