Lækker tortilla pizza

Jeg skal til København + billige kostplaner

Hej venner!

Så er det weekend og jeg er i skrivende stund på vej til København.

Her skal jeg spendere de næste to dage.
Grunden til jeg skal til København, er for at være sammen med en af mine bedste veninder, som bor derover. Hun har inviteret mig med til Nordisk film gårdfest fredag aften. Her skal vi hygge os i selskab med lidt kendisser og forhåbentlig et par drinks. Jeg har pakket kufferten med mit fineste tøj og er super klar på en weekend i hovedstaden.

Lørdag skal jeg forhåbentlig slappe lidt  af i selskab med min veninde, inden jeg drager til Ishøj, for at lave lidt youtube med en Københavnsk youtuber. Her skal vi lave en beauty video og jeg glæder mig! Dette er min første collab med en, som jeg i den forstand ikke kender.  Så det bliver super spændende og hun virker kanon sød!

DERUDOVER, så blev jeg i tirsdags uddannet kostvejleder, som jer der følger mig på Facebook nok ved.
Dette betyder også at jeg i skrivende stund er ved at lave kostplaner til en masse klienter.
Da jeg er nyuddannet, så har jeg her den første periode tilbud på kostplaner. Så de første 10, der skriver til mig på Facebook, får udarbejdet en personlig kostplan for kun 150 kr! Men pladserne bliver hurtig taget.
Jeg kørte samme deal denne uge og pladserne blev revet væk på 30 minutter. Så det er først til mølle princippet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Lækker tortilla pizza