Superfood: Derfor skal du kende til kombucha

5 tips til en sundere jul

Her er 5 gode tips til at få en festlig jul på en mindre fedende måde.

joy-1823939_6401. Drik vand
Nu fylder man maven med en masse mad, så kan man skylle det hele ned med vand i stedet for sodavand eller andre flydende kalorier. Hvis man ikke helt kan ligge sodavanen fra sig, så kan du også bruge et trick jeg selv bruger – jeg hælder nemlig halv sodavand og halv vand i et glas. Dette gør at man kun drikker halvdelen af den mængde sodavand, man måske ville have drukket.

2. Stil frugt og nødder på bordet som snacks
Jeg ved godt at frugt og nødder måske ikke kan måle sig med julens godter. MEN det er altså en kanon måde lige at få en pause fra alt det fede mad og marzipan. Så gør det til en vane at hver tredje “snack” du spiser, så bliver det en klementin eller en lækker hasselnød.

3. Gå en tur 
Motion er sundt! Så gå en tur før den store julefrokost. Så tag din mor, far eller veninde under armen og gå en tur i det friske luft, inden i skal fylde jeres maver.

4. Lyt til din mave
Ja, den her er nok svær. Men man behøver jo ikke fylde sig med mad, selvom man faktisk blev mæt for 2 portioner siden. Så lyt efter hvad din krop fortæller dig.

5. Undgå det hvide brød
De fleste af os har ihvertfald lige et par julefrokoster vi skal igennem her i December. Hvidt brød er fyldt med sukker og gør dig kun mæt i kort tid. Vælg derfor fiberbrød eller rugbrød.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Superfood: Derfor skal du kende til kombucha