5 gode grund til at du skal lave mad med dit barn

Hvordan du slutter fred med din krop – og stopper din bodyshaming

Kender du den “onde” stemme i dit hovede? Den der altid forsøger at bringe dig ned med negative kommentarer om hvordan du ser ud? Det kan dukke op, når du er foran spejlet og sige ting som “Din røv er for stor til disse jeans.” Eller du kan høre det kalde efter dig, mens du går ud af døren, “dine øjne er puffy! Og din næse er skæv! ”

Den onde stemme kommer især til udtryk under din træning med ord som “Du bevæger dig for langsomt.” “Du bevæger dig for langsomt, fordi du er for fed.” Eller “Du er for gammel, og du burde ikke ikke lave denne øvelse” Og” Alle kan se din topmave gennem din top. ”

Den onde stemme er stærk og vedholdende. Uanset hvor mange gange du måske forsøger at afstemme det, kan du ikke. Og efter mange år efter at have lyttet til den stemme, kan du begynde at tro på, hvad det fortæller dig.

Sådan udvikler vi kropsskamme/bodyshaming.

Der er masser af bodyshaming i disse dage. Men meget af det fokuserer på kroppens skam, der kommer fra andre, også kendt som mobning. Bodyshaming der kommer fra den onde stemme indenfor – det er en mobning, vi gør for os selv – og for at ødelægge denne stemme, skal vi have accepteret os selv.

For at opnå total “self acceptance (at acceptere os selv) kræver det meget øvelse. Det er den slags ting, hvor små trin fører til stor forandring. Så forvent ikke en total tankegang skift natten over, hvor du pludselig elsker alle små ting om din krop. I stedet overvej at introducere en anden stemme for at modvirke den onde og bliv så konsekvent med denne nye stemme, som i sidste ende bliver den, der dominerer dialogen.

Dette kan føles underligt i starten. Det betyder stemme springer ind under din arm øvelser og siger, at dine overarm er tyk. I stedet for at give ind til den kommentar, svar med noget sødt til dig selv som “Mine arme bliver stærkere.” Og skift fokuset til dine muskler, der trækker i træningen. Bemærk hvordan det føles at bruge dem så intensivt. Du kan endda gentage din venlige kommentar højt for ekstra vægt, hvis du virkelig ønsker at banke den betydelige stemme ud af dit hoved.

Nøglen til selvoptagelse er at øve “self acceptance” er at du skal være forsigtig med dig selv. Selv om det er let at komplimentere andre, så det at sige noget sødt til os selv, føles fuldstændig unaturligt. Mange af os har brugt hele vores liv til at hade noget om vores kroppe, og det er fordi vi har haft den onde stemme, der hele tiden fylder vores hoved med negativitet.

Så når du hører den onde stemme, der forsøger at bringe dig ned, skal du bemærke det. Du kan måske sige noget som “Jeg hører dig, men jeg vil ikke lytte.” Og så sige noget venligt til dig selv.

Det er en øvelse. Gør det, når du tænker på det, og i sidste ende bliver det naturligt – så du lytter ikke længere til den betydelige stemme, men i stedet svarer du med medfølelse.

Jeg håber dette lille værktøj kan hjælpe dig med at komme over de onde ting du siger til dig selv. Jeg har selv været typen, der har været utilfreds med mig selv – og ja, jeg ønsker mig da også større ben end jeg har lige nu. Men det nytter ikke noget at jeg bliver sur på mig selv og i sidste ende “hader” mig selv på grund af dette. Se det som en udfordring til at komplimentere noget andet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

5 gode grund til at du skal lave mad med dit barn