Sund blomkålspizza til en hyggelig weekend

Spinatpandekager med oksekød og hytteost

Så skal vi igang med lækre madpandekager. Dette er en af mine yndlingsretter. Jeg er faktisk ikke selv så fan af hytteost, men i denne ret, lægger man slet ikke mærke til det! Dette er en perfekt søndagsret og kan sagtens bruges i madpakken dagen efter.

Ingredienser (2 personer)
– 50 g frisk spinat
– 2 æg
– 2 dl mælk
– 75 g hvedemel
– salt og friskkværnet peber
– smør til stegning
– 1 gulerødder
– olie til stegning
– 200 g hakket oksekød
– ½ brev mexicansk krydderiblanding (Taco mix)
– ½ dl vand
– 50 g hytteost
– revet ost

Fremgangsmåde
1. Skyl spinaten grundigt
2. kom den i en blender med æg, mælk, hvedemel, salt og peber.
3. Blend hurtigt til en jævn og sammenhængende pandekagedej.
4. Opvarm en pande med smør, og steg pandekagerne 1 ad gangen. (cirka 4 i alt)
5. Riv gulerødderne groft med et rivejern.
6. Opvarm en gryde med olie, og brun oksekødet.
7. Tilsæt revne gulerødder, krydderiblanding og vand,rør godt rundt
8. Lad det koge i 3-5 minutter.
9. Tag gryden af og lad kødet køle en smule af. Rør hytteosten i.
10. Fordel kødblandingen på dine spinatpandekager, og fold dem stramt sammen.
11. Læg de fyldte pandekager tæt sammen i et fad og drys med ost.
12. Sæt dem i ovnen ved 215 grader i 10 minutter.

Velbekomme 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Sund blomkålspizza til en hyggelig weekend