Glutenfri knækbrød fyldt med kerner

Hvad er det der aktive kul egentlig?

For en måneds tid siden skrev jeg til jer at jeg havde indgået et samarbejde med weightworld.dk
Har du ikke læst om samarbejdet kan det læses her.

Her havde jeg modtaget tre produkter, som jeg skulle afprøve og give min ærlige mening af.
Mine krav til produkterne var at de enten var økologiske eller vegansk – og at det ikke var noget detox eller “tab dig 10 kg på en uge” produkter.

Vi fandt heldigvis frem til tre produkter, hvor jeg idag vil give min mening om aktivt kul på tablet form.

Hvad siger de om aktivt kul på hjemmesiden?
Weightworld skriver på deres hjemmeside at det aktive kul virker mod flere problemer. Her i blandt oppustethed, det reducerer skadelige giftstoffer, reducerer dårlig ånde, og så er produktet velegnet til veganere.

Hvad er det gode ved det aktive kul efter min mening
Hvis vi starter i det helt små, så er det så dejligt at kapslerne kan åbnes, så man kan tage det aktive kul ud af de gennemsigtige kapsler. Dette gør at produktet kan bruges til meget mere end bare at sluge en pille. Det aktive kul har heller ikke nogen duft/lugt. Så de er meget neutrale at få ned og man sidder ikke med en gag-fornemmelse, hvergang man skal sluge dem.
Jeg har til daglig ikke de store problemer med oppustet mave. MEN, jeg ved at når jeg får mælke produkter eller slik, så bliver min mave kæmpe stor og det føles nærmest som at være gravid med en madbaby. I disse tilfælde var de fantastiske!
Mine erfaringer er at de virker med det samme og man altså ikke behøver tage dem hver dag, hvis man som mig ikke får oppustet mave hver dag – men kun ved forskellige madvare.
Hvis jeg vidste at jeg om fredagen skulle spise slik, så tog jeg kapslerne torsdag og fredag – og hold nu op. Ingen oppustet mave til mig!
Er man pige, så er det virkelig et fantastisk middel, hvis man eventuelt skal i byen eller have en stram kjole på. Der er de en reel lifesaver!

Som sagt, kan man åbne kapslerne og det gav mig mulighed for at prøve det i andre sammenhænge.
Det skal dog siges at dette IKKE er noget weightworld har vejledet mig i eller sagt jeg skulle afprøve. Så dette er ud fra mine egne søge evner på nettet og mine egne erfaringer.

Jeg brugte produktet som ansigstscrub og tandblegning også.
Starter vi med ansigstsscrub, så blandede jeg det aktive kul sammen med mandelolie og havregryn. Denne scrub brugte jeg en gang om ugen og det gør altså at alle de døde hudceller kommer væk og ens hud stråler lidt mere. I princippet er det kun fantasien der sætter grænser og det kan også sagtens laves om til en maske eller laves i andre versioner.
Tandblegningen vil jeg lige starte ud med at sige at dette IKKE skal gøres mere end én gang om måneden, hvis man gør det! Kornene kan (hvis brugt for ofte), lave ridser i din emalje.
MEN, det er perfekt til dette. Det var faktisk noget jeg googlede, da jeg for mange år siden slog min fortand ind i en radiator. Dette har gjort at min tand for en måneds tid siden begyndte at miste farven og blev mere grå i sit udseende. Jeg søgte derfor rundt på nettet, for at finde en mere naturlig tandblegning, da jeg simpelthen var for nærig og bange til at få en laser behandling hos tandlægen. (Hvilket oftest er mere skadeligt og kan lave syreskade i tænderne)
Så jeg åbnede en kapsel, tog det på en våd tandbørste og børstede tænderne stille og roligt i 3 minutter. – Og uden at lyve, så var min tand blevet fin hvid bagefter og matchede igen resten af mine tænder. 

Så alt i alt, er dette mit ovenud foretrukne produkt. Det var også derfor at dette indlæg kommer ud først – fordi jeg simpelthen blev nød til at fortælle jer, hvilken fantastisk oplevelse jeg har haft med disse kapsler.

MEN hey, hvad så med alt det dårlige?
Jeg har ikke det store negative at sige om aktivt kul.
Min eneste negative tanke er at man skal tage 6 kapsler om dagen.
3 før et måltid og 3 efterfølgende. Hvilket godt kan blive mange kapsler, hvis man som mig tager nogle kosttilskud ved siden af. Men som sagt, hvis man kun døjer med oppustet mave ved nogen bestemte madvarer, så behøver man ikke tage dem hver dag.
Døjer man med oppustet mave generelt, så synes jeg stadig det er et nemt middel mod det. Det er naturligt og vegansk og er derfor ikke skadeligt for dig. Så jeg tror at man i længden kan vænne sig til at tage dem hver dag, hvis dette var tilfældet.

Er du blevet mere nysgerrig på disse mirakel kapsler? Så kan du læse mere om dem ved at trykke under eller på billedet.

Vil du læse mere om de naturlige kapsler med aktivt kul så læs mere her.
Vil du læse mere om det aktive kul mod oppustethed – så læs mere her.

*Sponsoreret indlæg

1

  • Hello there, You’ve done an incredible job.

    I’ll definitely digg it and personally suggest to my friends.
    I’m confident they will be benefited from this web site.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Glutenfri knækbrød fyldt med kerner