Skønhed og velvære event

Mine 5 favorit produkter til under 500 kroner fra bodylab

Hey Bloggen!

Jeg har samlet mine yndlings produkter fra bodylab. Det er alle produkter som jeg ALTID har stående i mit skab og som jeg oftest bruger hver dag.
Nedenunder har jeg samlet en fin collage fyldt med produkterne fra bodylab. Her har i mulighed for at klikke på et produkt, så i hurtigt kan komme ind og se priserne.
Alle produkterne koster UNDER 400 kroner og tro mig – i vil IKKE kunne undvære dem.

Men lad os tage produkterne en af gangen.

1. Zero topping
Jeg bruger disse zero toppings til ALT! I grød, på pandekager, i skyr, til ice coffee ooooog så videre. Kunne faktisk blive ved i uendeligheder. Zero toppings fås i omkring 10 smage. Min yndlings er dog Salted Caramel! MUMS! Men klik ind på billedet og find DIN favorit smag. Der findes alt fra chokolade, jordbær til caramel.

2. Whey 100
Proteinpulver er en kendt sag i fitness verdenen. Jeg bruger denne af mange grunde. Konsistensen er god og den opløses rigtig godt i vand. De smager fantastisk og så er de super billige! Under 200 kroner for 1 kilo. wow. Jeg har prøvet en masse smage og ja, så findes de også i mange smage. Mine yndlings er dog banan og chokolade, da de begge smager super godt i bagværker og i vand.

3. BCAA
Der findes også et hav af BCAA. Jeg fik faktisk denne anbefalet af en gammel veninde fra fitness verdenen, som sagde at hyldeblomst simpelthen var så lækker! og ja, det er den altså. Den smager virkelig frisk og om sommeren snyder jeg en smule og putter det i vand med brus. Så får man en super lækker “sommer drink”.

4. Kokosolie
Jeg bruger kokosolie HVER dag. Jeg steger alt min mad i det og bruger det oftest i kager i stedet for olie eller smør. Den er smagsneutral og kan tåle en høj temperatur. Jeg har faktisk lige fået min far med på bølgen, så han har også en kokosolie stående, og den bliver brugt flittigt.

5. Proteinella
HAPS HAPS HAPS! Jeg har intet mere at sige. Den smager så latterligt godt. Jeg vil ikke lyve og sige at den smager af nutella. For lad os være ærlige – intet slår nutella. MEN, den kommer MEGET tæt på. Den smager super lækkert – især på vafler eller pandekager.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Skønhed og velvære event