Sunde og nemme blomkålris

Glutenfri knækbrød fyldt med kerner

Knækbrød er en fantastisk både at få fyldt sine depoter op med noget fuldkorn og kerner. Det smager fantastisk og er nemt til et mellemmåltid eller som en lille snack.

Jeg plejer at spise knækbrødet rent eller med lidt hummus ovenpå. Det smager fantastisk og er nemt at have med på farten.

Ingredienser
– 1 dl hørfrø
– 1 dl sesamfrø
– 1 dl solsikkekerner
– 1 dl græskarkerner
– 1 dl chiafrø
– 1 tsk salt
– Vand

Fremgangsmåde
1. Bland alle frø og kerner op i skål.
2. Tilsæt salt og rør rundt.
3. Tilsæt 3,5 dl vand.
4. Rør rundt og lad hvile i 30 minutter.
5. Tænd ovnen på 175 grader.
6. Put bagepapir på en bageplade.
7. Læs halvdelen af dejen på bagepapiret.
8. Læg et bagepapir ovenpå dejen og rul tyndt med en kagerulle. (Dejen skulle gerne fylde næsten hele bagepladen.
9. Fjern det øverste stykke bagepapir.
10. Sæt i ovnen i 35 minutter på 175 grader.
11. Bræk ud i passende stykker når knækbrødet er kølet af.
12. Lav samme process med den anden halvdel af dejen.

Velbekomme 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Sunde og nemme blomkålris