5 goder ved at gå en tur

Effektive kapsler med Guarana

Så er jeg nået til det sidste produkt i mit samarbejde med weightworld.dk
Har du ikke læst om de sidste to produkter – så læs mer her og her.
I denne omgang er det produktet Guarana jeg har prøvet i pilleform.

Men hvad filan er det egentlig?
Guarana er igen en superfood, som er fantastisk hvis der ønskes mere energi. I pillerne, er der som navnet jo nok antyder – guarana, der stammer fra Amazonas. (Jep. Fancy, ikke?) Det er en naturlig kilde til “energi”, da den faktisk indeholder dobbelt så meget koffein som normale kaffebønner.
Det er fyldt med en masse vitaminer og mineraler – eksempelvis vitamin A, calcium, magnesium, jern og kalium.
Derudover er produktet faktisk både vegetarisk og vegansk.

Men hvad gør det så, spørger i?
Tjah. Det det burde være med til er at forøge dit energi niveau og derved give dig et større overskud. Det fungerer appetitnedsættende og kan derfor bidrage til dit vægttab.

Virker det eller hvad?
Altså det appetitnedsættende er nok en smagssag. MEN, med energi er det helt åndsvagt godt. Man skal tage 1-3 piller om dagen. I starten tog jeg de 3 om dagen (morgen, middag og aften), men det gik jo helt amok om aftenen og jeg kunne ikke sove i 100 år. Så jeg gik ned til kun at tage 2 om dagen, hvilket passede meget bedre til min rytme.
Så, JA! Det virker. Så har du brug for mere energi, så er dette produkt helt igennem fantastisk. Nu er jeg selv ret aktiv og spiser fornuftigt, så min energi er egentlig ret høj igennem det meste af dagen. Så for mig er pillerne lidt mindre relative. Derfor er jeg også mest begejstret for de to andre produkter jeg modtog. (Aktivt kul og chlorella)
Men søger man mere energi (og kaffe er ikke nok), så er dette en god og billig måde at få energien. PLUS at man jo også får en masse gode vitaminer og mineraler ind. (så win win)
Vil du vide mere om de effektive guarana kapsler – så læs mere her.
Vil du læse om flere produkter med guarana – så læs mere her.

*Dette indlæg er sponsoreret

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

5 goder ved at gå en tur