Lækker vegansk bønnepostej
Jeg havde voldsomt lyst til en leverpostej mad her den anden dag. MEN, i stedet fandt jeg frem til at vegetarer altså spiser bønnepostej i stedet for. Så det måtte jeg jo igang med.
Der findes et hav af forskellige opskrifter ude på nettet. Men jeg fandt to som lød super lækre og sammensatte dem så.
Denne mad passer PERFEKT til en rugbrødsmad med kartoffel ovenpå – eller også bare rent på rugbrød. Derudover er den super nem at lave og med få ingredienser.
Ingredienser
– 1 dåse kidneybønner
– 2 fed hvidløg
– 1 skalotteløg
– 1 tsk karry
– salt & peber
Fremgangsmåde
1. Hæld vandet fra bønnerne og skyl dem.
2. Hæld bønnerne og karry i en skål.
3. Blend blandingen til det bliver en tyk “lyserød” masse.
4. Skær løget i små tern og hæld ned til massen.
5. Pres hvidløg og hæld ned til massen.
6. Rør rundt og smag til med salt & peber.
*Kan bruges på rugbrød, sandwich eller som dip til grøntsagsstænger.
Velbekomme 🙂
Ingen kommentarer endnu