Sprøde og lækre hokkaidofritter

Sådan bevarer du motivationen til at træne om vinteren

Vi kender det nok allesammen. Om sommeren er man super motiveret til at træne, men når vi så når de kolde måneder, så vil man hellere bare sidde indenfor i varmen.

Så jeg har sammensat 5 tips til hvorfor og hvordan du holder motivationen ved lige om vinteren.

1. Træn sammen
Den nemmeste måde at komme afsted, er simpelthen at finde en makker. Så hiv fat i din veninde, mor eller kæreste og lav aftaler om at løbe eller træne sammen et par gange om ugen. Man føler sig mindre forpligtet til træning, hvis man ikke svigter nogen, ved at blive hjemme.

2. Se på fremgangen
Jeg tager selv billeder af mig selv hver anden måned. Dette gør jeg, så hvis vægten måske ikke siger noget positivt, så kan jeg da se på mine billeder at der er sket en del! Husk nu at vægten ikke er alt. Tag billeder og se hvor langt du faktisk når på få måneder!

3. Belønning
Giv dig selv en belønning hver gang, du har nået et af dine mål. Har du formået at træne tre gange på en uge, lavet rekordtid på fem km eller har du lavet en ny rekord i squat? Så forkæl dig selv med en massage, nyt tøj, et langt bad eller en proteinbar.
En rigtig god idé er at du kan lave en “sparegris”, hvor du smider 10 kroner i efter hver træning. Når ugen/måneden er gået, så må du bruge pengene på præcis det du vil!

4. Grin!
Vælg en træningsform du synes er sjov. Kan du ikke lide at løbe – så lad vær! Jeg er personlig typen som hader at løbe. Så hvis jeg ikke føler mig motiveret til at løbe, så finder jeg en anden form for træning. Dette kan være badminton, dans, yoga eller roning. Kun fantasien sætter grænser. Holdtræning i diverse fitnesscentre er også eksploderet indenfor det sidste år. Så der burde være god mulighed, for at finde noget man synes er sjovt.

5. Inspiration og stædighed
Grunden til at jeg står op hver dag og tager til træning er fordi jeg er inspireret. Jeg finder ofte nye seje kvinder på instagram, hvor jeg følger deres rejse. Derefter bliver jeg en smule stædig og tænker “hvis de kan, så kan jeg sgu også”. Det er den perfekte motivation. Så find en lækker kvinde/mand og print eventuelt et billede ud af din drømmekrop. Sæt det på køleskabet eller ved siden af sengen, så du hele tiden bliver mindet om hvad du kæmper for.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Sprøde og lækre hokkaidofritter