Sundhed på flaske - eller hvad?

Skønhed og velvære event

Hey bloggen!

Jeg var igår til noget skønhed og velvære event med en veninde. Eventen foregik hos Visage i Odense.
Hele showet gik ud på at man kom ind, fik champagne, forfriskninger og goodiebags – og så skulle man høre om en masse spændende ting!

Her fik vi hørt om alt fra botox, restylane, behandlinger, permanent makeup og sugaring.

Vil du læse mere om Visage behandlinger, kan du trykke på nedenstående billede og få infomationer om hvad de tilbyder og priser.

visage

DOG hørte vi også om noget, som jeg synes jeg ville dele med jer på bloggen.
Nemlig noget der hedder emsbodypower. Måske nogle kender konceptet fra USA.
Det er en ny form for “workout”, som kun tager 20 minutter, men faktisk giver din krop det samme som 2-3 timers træning. Her snakker vi både kondition, styrke og kalorier.

Selve måden det foregår er ved at man får en dragt på, som er fyldt med elektroder, der sender signaler igennem din krop og derved stimulerer dine muskler. SÅ VIDT JEG FORSTOD!
Man behøver kun 1 ugentlig træning og hey, hvem vil ikke minimere deres træning fra 1-2 timer ned til kun 20 minutter! Så har ALLE altså tid til at træne.

Det heldige er dog, at man til dette event fik en gratis prøvetime hos dem. Jeg skal derned på torsdag og prøve dette nye koncept af.
Så på torsdag vil i få et indlæg med en masse billeder, teorier og mine erfaringer. Så her kan vi sammen finde ud af om det er fusk og fidusser eller om det faktisk virker.

Vil i læse mere om emsbodypower, kan i trykke på billedet herunder og få informationer, priser osv på et forløb eller prøvetimer.

Billedresultat for emsbodypower

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Sundhed på flaske - eller hvad?