Sunde hindbærsnitter

Hurtig og nem pastaret

Undskyld at jeg ikke har opdateret bloggen i denne uge. Jeg har super travlt med min slankekonsulent uddannelse, så det tager en del af min tid.

Men nu har jeg fundet en masse opskrifter frem fra gemmeren. Her den anden dag skulle det gå super hurtigt. Så det blev til en super lækker pastaret. Så den vil jeg da lige dele med jer.

DSC00070rediIngredienser (1-2 personer)
– 150 gram spinat
– Aubergine
– Pasta
– 1 stilk bladselleri
– Grøn pesto
– Kyllingefilet (Kan undlades, hvis den vil gøres vegetar)
– Feta
– Smør / kokosolie
– Krydderier efter behov

Fremgangsmåde
1. Kog pastaen efter pakkens anvisning. (Sæt i køleskabet efterfølgende, så det kan nå at blive lidt koldt)
2. Krydr kyllingen med hvilke ingredienser du lige har og put i ovnen i ovnen i 25 minutter.
3. Put kokosolie/smør på en pande.
4. Steg spinat, aubergine og bladselleri i 5 minutters tid, så det får lidt farve.
5. Put den kolde pasta i en skål og bland med 1-2 spsk grøn pesto.
6. Skær kyllingen ud i små mundrette firkanter og prop ned til pastaen.
7. Put feta ned i skålen.
8. Hæld grøntsagerne ud over og rør hele molevitten rundt.
9. Krydr evt med lidt salt.

Velbekomme 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Sunde hindbærsnitter