Honning-hvidløg ovnbagte gulerødder

Kold risalamande wannabe dessert

Jeg synes lidt det var på tide med en dessert. Det er super lang tid siden at der har været desserter på bloggen, så nu synes jeg at den eneste rigtige måde at få det tilbage var ved at vælge noget der minder lidt om risalamande.
Farverne er der ihvertfald og altså.. Hvis man lukker øjnene, så er det som at spise en lækker kold dessert, som minder lidt af risalamande.

MEN til gengæld er den kalorielet og proteinholdig. Så perfekt til jer, der måske prøver at holde den slanke linje her i julen.

Ingredienser
– 100 gram frosne bær (jeg brugte hindbær)
– 100-150 gram natural skyr (evt med vaniljesmag)

Fremgangsmåde
1. Put hindbærrene i microovnen i 30 sekunder (eller varm op  i en gryde)
2. Knus bagefter hindbærrene med en ske, så det smatter helt ud.
3. Put halvdelen af det i et højt smalt glas.
4. Put halvdelen af skyren ovenpå hindbærsmattet.
5. Put resten af hindbærrene på.
6. Top af med resten af skyren.

** Put evt lidt hakkede mandler i, for at få hele risalamande fornemmelsen.

Velbekomme 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Honning-hvidløg ovnbagte gulerødder