Bønnesalat med feta og rødløg
Så er det tid til en god gammel klassiker. Jeg elsker bønnesalat og spiser det oftest som tilbehør til en bøf eller sammen med kylling. Salaten kan både laves med normale grønne bønner eller de frosne – jeg bruger personligt de frosne.
Ingredienser (2 personer)
– 250 gram frosne grønne bønner
– 1 rødløg
– 100 gram feta
– 2 spsk kokosolie
– 1 fed hvidløg
– salt
Fremgangsmåde
1. Bring en gryde i kog med letsaltet vand.
2. Damp de friske bønner i 2-3 minutter.
3. Hæld bønnerne i iskoldt vand og hæld dem derefter til drypning i en sigte.
4. Skær bønnerne ud i små stykker.
5. Skær rødløget i tynde både
6. Hæld bønner og rødløg i en skål
7. Lav en dressing af olie, hvidløg og salt.
8. Rør dressingen i bønnerne
9. Foredel i en skål og pynt med feta på toppen.
velbekomme 🙂
Ingen kommentarer endnu