Sunde og lækre bounty chokolader
Camilla Søgaard
Jeg elsker bounty chokolader! Faktisk elsker jeg alle chokoladebarer. Men de er jo ikke altid lige sunde. Så jeg har fikset en meget sundere version, som samtidig har samme smag og konsistens som en normal bountybar!
Ingredienser
– 50 gram kokosolie
– 125 gram kokosmel
– Kokosmælk (Kun den faste del)
– ½ dl sukrin
– Sukkerfri chokolade eller 80% chokolade
Fremgangsmåde
1. Kokosolien smeltes i en gryde
2. Kokosmel, kokosmælk og sukrin blandes i
3. Tilsæt evt lidt ekstra kokosmælk, hvis massen er for tør
4. Massen trykkes flad i en form
5. Sæt i fryseren i 50 minutter
6. Tag ud og skær i “bounty” størrelser
7. Smelt chokolade og overtræk barerne
8. Sæt i køleskabet indtil chokoladen hård
1. Kokosolien smeltes i en gryde
2. Kokosmel, kokosmælk og sukrin blandes i
3. Tilsæt evt lidt ekstra kokosmælk, hvis massen er for tør
4. Massen trykkes flad i en form
5. Sæt i fryseren i 50 minutter
6. Tag ud og skær i “bounty” størrelser
7. Smelt chokolade og overtræk barerne
8. Sæt i køleskabet indtil chokoladen hård
Ingen kommentarer endnu