Superfood: Hvad er matcha og hvorfor er det godt for dig?

Det skal du spise efter træning

Bananer
Bananer har et højt indhold af B-vitaminer, som kroppen altså skal bruge for at producere energi. Den største synder bag muskelkramper er natrium og kalium, hvilket bananer indeholder.

Æg
Æg indeholder protein, som er med til at opbygge din muskelmasse.. Spring ikke æggeblommen over, da blommen en fantastisk kilde til jern og er fyldt med lecithin, der er afgørende for hjernens sundhed.

Proteinshake
Proteinshake er en nem og hurtig snack efter træning. Den er fyldt med proteiner og er altså perfekt til dig, som ikke gider stå og lave mad efter træning.

Hytteost
Hytteost er en rigtig god proteinkilde. Det er et magert produkt, som smager fantastisk. Spis det i en salat eller på et stykke brød med tomater ovenpå.

Kød
Proteinet i magert kød er sammensat på næsten samme måde som det protein, der er i dine muskler. Kødprotein giver den aminosyreblanding, som voksende muskler har særligt brug for. Især kylling er min favorit spise efter træning. Så lav en god salat og steg noget kylling.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Superfood: Hvad er matcha og hvorfor er det godt for dig?