Sund og svampet chokoladekage til weekenden

Drik dine grøntsager med denne lækre græskarsmoothie

Endnu en græskar opskrift – I know!! Men det er sæson og jeg ELSKER altså græskar. (Husk på at græskar oftest kun bruges i oktober og november. Så i er snart fri for græskar opskrifter)
Denne gang er det dog en opskrift på en græskar smoothie. Det lyder lidt klamt, i know. MEN det smager seriøst af cookies og brunkager. Så prøv dem før jul, og hvis i kan lide dem, så er det en voldsom god måde at få et sundere alternativ til et mellemmåltid.

Opskriften består af to elementer. En “græskar mos” og så “selve smoothien. De to ting skal selvfølgelig blandes sammen.

smoothieGræskarmos
Ingredienser
– 2 hokkaido græskar
– 1,5 dl kokosmælk

Fremgangsmåde
1. Opvarm ovnen til 180 grader.
2. Skær græskarene i både og skrab fyldet ud med en ske.
3. Læg skiverne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ca. 35 minutter.
4. Tag græskarskiverne ud af ovnen og lad dem afkøle.
5. Skær eller skræl skrællen af og skær kødet i mindre stykker.
6. Blend græskarkød med kokosmælk, og gem græskarpuréen i køleskabet

Smoothie
Ingredienser
– 2,5 dl græskarpuré
– 0,5 banan
– Saften fra halvdelen appelsin
– 1-2 tsk friskrevet ingefær
– 1 tsk stødt kanel
– 1-1,5 dl kokosmælk
– 1 håndfuld isterninger

Fremgangsmåde
1. Blend hele molevitten sammen og server.
(Jeg havde kun en stavblender, så jeg undlod at putte isterningerne i med det samme, men serverede dem i glasset)

Velbekomme 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Sund og svampet chokoladekage til weekenden