3 gode tips - dette skal du spise før din træning

Pift dit vand op med disse lækre forslag

Som skrevet før er denne årstid en af de vigtigste tidspunkter at drikke vand på. Den kolde og tørre luft, gør at kroppen har brug for endnu mere væske. Man skal faktisk indtage 2,5 liter vand om dagen. Dog får man cirka 1 liter igennem mad. Dette gør dog at du skal indtage 1,5 liter via drikkelse.

Jeg kender mange som ikke er så gode venner med vand, og derfor slukker tørsten med flydende sukker, i form af saftevand eller sodavand. Jeg har derfor lavede 5 gode forslag til hvordan du kan pifte dit vand op, så det smager af noget.

mineral-water-with-strawberries-1411368_6401. Mynte & lime
Er man en mojito fan er denne mulighed super lækker. Den er frisk og om sommeren er det en perfekt læskedrik. Men også om vinteren gør denne drik underværker på grund af C-vitaminerne i limen. Så put Lime i skiver og lidt mynte i en flaske sammen med vand. Så har du en lækker og forfriskende drik.

2. Ingefær og mynte
Denne er fantastisk om vinteren, da ingefær er med til at holde en del sygdomme på afveje. Den hjælper med at booste dit immunforsvar og styrke din krop. Skær ingefæren i små stykker, knus/mas mynten og put i en flaske med vand.

3. Agurk
Denne her er ret simpel og smagen er også derefter. Agurk er med til at give dig en masse silica, som faktisk hjælper hår og negle med at gro. Så skær agurkerne ud eller brug en kartoffelskrælder til at lave strimler med og put derefter i en flaske med vand.

4. grapefrugt
Jeg elsker grapefrugt og jeg elsker at sidde med det der sure udtryk i hovedet efter at have spist en grape. Derfor er denne version ikke alles favorit Men for mig er den super lækker. Skær en kvart grapefrugt i små stykker og put i vand.

5. Krydderurter
Min favorit er med Basilikum. Du kan sikkert også bruge andre varianter, men basilikum giver en lækker smag med et twist. Tag bladene og put dem i en flaske med vand.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

3 gode tips - dette skal du spise før din træning