Lækker wrap med avocado

Svampet græskarkage

Så er det tid til en dessert. Selvom vi er et par dage efter halloween, så er græskar heldigvis stadig i sæson! Jeg har før lagt en græskarsuppe op på bloggen, men nu er det simpelthen tid til noget sødt! Kagen er voldsomt lækker og kan evt laves med en creamcheese topping på. Udover at være lækker, så er den faktisk næææsten sund. Den er fyldt med grøntsager og uden sukker.

græskarkageIngredienser
– 1 hokkaidogræskar
– 1 dl kokosmælk
– skal og saft af 1 økologisk appelsin
– 5 spsk Sukrin Gold
– 100 g smeltet smør
– ½ fintrevet squash
– 1½ dl kokosfibre /kokosmel
– 70 g valnøddekerner malet til mel
– 1 spsk loppefrøskaller
– 2 tsk bagepulver
– 1 spsk stødt kanel
– 1 tsk stødt nellike
– 1 tsk kardemomme
– 100 g grofthakkede valnøddekerner

Fremgangsmåde
– Varm ovnen op til 175 grader.
– Del græskarret i to og fjern kernerne med en ske.
– Skær det derefter i både uden for meget skræl på.
– Læg dem på bagepapir og bag dem i ovnen i 35-40 minutter.
– Lad græskarstykkerne afkøle let.
– Skær græskarkødet i tern og blend det sammen med kokosmælk og appelsinsaft og skal.
– Pisk æg med Sukrin Gold.
– Tilsæt smeltet smør, græskarblandingen og pisk det hele sammen.
– Tilsæt resten af ingredienserne og rør godt rundt.
– Lad dejen stå og hvile i 10 minutter.
– Hæld dejen i en  smurt springform og bag den i den varme ovn i ca. 35-45 minutter.

Velbekomme

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Lækker wrap med avocado