Lækre marcipanbrød til juletiden
Jeg er typen, der elsker marzipan og marcipanbrød. Så selvfølgelig skal der i julen laves lækre marcipanbrød. De her minder om Anthon Bergs marcipanbrød, så i skal glæde jer!
De er perfekte til juletiden og hvis der skal laves en sund snack til eventuelle gæster.
Ingredienser
– 200 gram smuttede mandler
– ½ spsk vand
– 1-2 dråber romessens
– 3 spsk sukrin
– Mørk chokolade (Minimum 70%)
Fremgangsmåde
1. Blend de smuttede mandler til en ensartet masse
2. Tilsæt romessens og sukrin
3. Tilsæt vand (Mærk efter om konsistensen er som marzipan. Ellers put mere i)
4. Sæt marcipanen i køleskabet i 20 minutter
5. Smelt chokoladen over et vandbad
6. Form marcipanen i små “brød” eller i små firkanter
7. Overtræk brødene med chokolade
8. Sæt brødene i køleskabet
9. Server når det er størknet
Velbekomme 🙂
Ingen kommentarer endnu