Sunde, nemme og lækre bananvafler

Får du vitaminer og mineraler nok?

Er du træt, uoplagt og måske endda lidt doven? Så er det måske fordi du mangler vitaminer eller mineraler.
Er vi bare lidt i underskud, så ryger vores system ud af balance og man bliver derfor træt og får sværere ved at koncentrere dig.

En god og varieret kost er altid den rigtige vej at gå. Men halter dette en smule, så er det måske en god idé at overveje et ekstra tilskud.

food-424537_6401. Det er vinter
Her om vinteren er det ekstra vigtigt at få vitaminer. Især D-vitamin, som man ofte har mangel på i de mørke måneder, da  D-vitamin optages via solen. D-vitamin er med til at fremme kalcium optagelsen og er derfor godt for både tarme, knogler og nyrerne. D-vitamin findes i fed fisk, som laks, torsk og makrel.

2. Du spiser næsten altid det samme
Hvis du spiser meget ensidigt på grund af en kur eller måske er du ikke så opfindsom med opskrifter. Så er det en rigtig god idé at spæde op med en multivitamin eller en mineraltablet.

3. Du er vegetar eller veganer
Når man udelukker kød, så får man heller ikke vitaminet b12. Derudover er jern et godt tilskud at tage, da jern bedst optages gennem kød. Hvis du er veganer og derved ikke spiser mejeri produkter, så er kalk også et godt supplement at få.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Sunde, nemme og lækre bananvafler