Lav din egen hjemmelavet hummus

5 nemme hjemmeøvelser uden brug af fitness redskaber

Her om vinteren er det rigtig godt at få trænet, da man måske får syndet lidt mere end man plejer på grund af julen. Jeg har ihvertfald selv en svaghed for marcipan her i julen. Derudover er vejret ikke til at træne udenfor. Jeg har derfor fundet 5 fantastiske øvelser, som du kan udføre i hjemmet uden nogle former for redskaber.

fitness-1677212_6401. Squat – 20 x 3 gentagelser
Jeg ved at mange er fan af squats – og med god grund. Squat udføres ved at man står op og “lader” som om man vil sætte sig ned på en stol. Man skal så langt ned som man kan, imens ens ryg stadig er rank.
Squat er fantastisk til din bagdel og er med til at gøre den fast og fyldig.
Så kig altid lige frem. Ret ryggen. Hele foden i gulvet hele vejen. Pres knæene “udad”. Hold din core stærk og stabil

2. Planken – 30 sekunder x 3
Planken er med til at styrke din core og så hjælper det på dine mormorarme.
Planken udføres ved at man lægger sig fladt på gulvet, for så at gå i planke på underarmene. Spænd op i maven, ret ryggen og kig ned i gulvet.

3. Bensaks – 30 sekunder x 3
Denne øvelse er fantastisk til dine mavemuskler. Du får spændt godt op, imens dit blodomløb kommer godt igang!
Læg dig fladt med ryggen i gulvet. Løft begge dine ben en smule fra jorden, imens din ryg og hofte bliver i gulvet. Spark nu roligt fødderne skiftevis op imod loftet – uden at de på noget tidspunkt rører jorden.

4. Armbøjninger – så mange du kan tage
Ja, armbøjninger behøver nok ingen forklaring. Disse kan både udføres på knæ eller ej. Denne øvelse er fantastisk og meget undervurderet. Den træner nemlig både skuldre, bryst, triceps, ryg og mave. Så få dette inkorporeret i din hverdag!

5. walking lunges – 20 x 3 gentagelser
Stå med ret ryg og med en hoftebreddes afstand mellem fødderne. Træd etskridt frem med det ene ben, mens det andet ben bliver stående. Træd så langt frem, at knæet på det bagerste ben næsten rører gulvet. Hold overkroppen oprejst. Sæt herefter af med det forreste ben, og tag et nyt skridt.

Pssst – er din motivation forsvundet, så har jeg samlet et par tips til at få gang i træningen igen. Kig her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Lav din egen hjemmelavet hummus