Mine yndlings proteinbarer fra bodystore

Vegetar tærte med porrer og feta

Så er jeg tilbage igen. Jeg har brugt hele sidste uge, på at lave en masse lækre opskrifter, så jeg havde lidt nyt til bloggen.

idag bliver det en lækker tærte. Jeg har før lavet opskrifter som omhandler tærter – simpelthen fordi jeg elsker det. Det er måske en mormor-ret, men det smager så fantastisk og kan oftest bruges som en “tøm køleskabet” dag.

Derudover er tærte også SU-venligt og altid fyldt med en masse proteiner og grøntsager.

food-1453825_640Ingredienser
– 1 tærtedej (Jeg bruger de færdiglavede)
– 1 porrer
– 1 stilk bladselleri
– 1 forårsløg
– 1 skalotteløg
– 100 gram feta (Gerne dem der ikke er skåret ud i tern, men er i en puck)
– evt tomater (hvis du har en rest i køleskabet)
– 3-4 æg (Kommer an på størrelsen af din tærteform)
– 1 dl mælk
– 1 spsk karry
– 1 spsk paprika
– Salt & peber

Fremgangsmåde
1. Tænd ovnen på 190 grader.
2. Skær alle grøntsagerne ud i små mundrette bidder.
3. Skær fetaen ud i mundrette bidder.
4. Pisk æg, mælk og krydderierne sammen i en skål.
5. Fold dejen ud i en tærteform og hæld grøntsagerne ud over.
6. Hæld dernæst æggemassen udover og drys med salt.
7. Sæt i ovnen i den tid der står på pakken (Plejer at være 35-40 minutter)

*Du kan enten lave en stor tærte, hvis det er til en nem aftensmad. Eller lave en masse små, som jeg oftest gør, som er en lækker og fin ret til en frokost eller brunch.

Velbekomme 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Mine yndlings proteinbarer fra bodystore