Hvordan er det nu lige med de der rodfrugter?

3 gode tips – dette skal du spise før din træning

Det er vigtigt at få spist et måltid før træning, da dette er med til at give energi. Ved at få fyldt depoterne op, opnår en bedre træning og et bedre resultat. Der er også nogle, som opnår gode resultater ved noget der hedder fasted cardio, hvor man ikke spiser før træning. Dette er en vanesag. Så er man helt ny indenfor træning, burde man spise et lille måltid inden sin træning, for at holde energien oppe.

Bananer
Denne form for spise, er nok den mest almindelige indenfor trænings verdenen. Jeg er selv hoppet på banan vognen, da dette holder mig mæt imens jeg træner. På grund af B-vitaminerne i bananerne, hjælper det kroppen med at producere energi.

Æg
Dette er også en kanon form for mad før træning. Æg indeholder protein, som er med til at opbygge muskelmasse. Blommen er fyldt med jern, som er afgørende for hjernens funktionalitet.

Laks
Omega-3 er fantastisk mod hjertet. Laks har et højt indhold af olier, som gør at vores immunforsvar fungerer. Udover olier, indeholder laks også D-vitaminer, som er med til at styrke knoglerne. Så prøv evt lav en omelet med laks. Så er du godt kørende til din træning ihvertfald!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hvordan er det nu lige med de der rodfrugter?