Røget laks og edamamemos på ristet rugbrød
Denne lille sag er super lækker på et tapasbord eller som forret. Denne ret er super lækker, men også fyldt med en masse goder.
Laks er fyldt med D-vitamin og indeholder en masse fedtsyrer, som er godt for ens hjerte. Edamamebønner smager fantastisk og er propfyldt med vitaminer.
Ingredienser (3-6 personer)
– 150 gram frosne edamamebønner
– 6 skiver mørkt ciabattabrød
– 1 spsk citronsaft
– 1 spsk olivenolie
– 1 fed hvidløg
– 100 gram røget laks i skiver
Fremgangsmåde
1. Kog edamamebønnerne efter anvisning på posen. (Plejer at være omkring 10 minutter)
2. Blend bønnerne med citronsaft og olivenolie.
3. Smag til med salt & peber
4. Rist brødene på panden eller i ovnen.
5. Gnid brødene med hvidlød
6. Smør bønnemosen på brødet og læg dem på et fad
7. Læg den røget laks ovenpå
Velbekomme 🙂
Ingen kommentarer endnu