Følelsesmæssig spisning - hvordan du får hånd om din overspisning

Interaktiv julefilms træning

Okay. Den 25 december er for mit vedkommende ALTID blevet brugt på at se film HELE dagen. I år synes jeg at vi skal udfordre dette lidt. I skal selvfølgelig stadig se film hele dagen – også derfor titlen siger “interaktiv”. MEN, jeg har fundet en sjov lille leg, som jeg håber i vil være med på. Her er idéen med det.

Vil du presse en træning ind? Vil du også se den foretrukne feriefilm af jeres? Nå, i dag er din heldige dag! Shana Schneider deler den mest sjoveste (nogensinde!) Interaktive julefilms træning.  Og kan du ikke se din yndlingsferiefilm derovre? Ingen bekymringer – den sidste træningstilvalg giver dig mulighed for at gøre enhver feriefilm til en pasform! Som sagt går al kredit til Shana, men jeg synes simpelthen at den var så sjov, at i SKULLE se den.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Følelsesmæssig spisning - hvordan du får hånd om din overspisning