Sådan laver du chia-karse

Alt om min vej til bikini fitness

Jeg har været væk fra bloggen i noget tid, da jeg simpelthen har  haft så travlt med mit projekt “bikini fitness”. Det tager MEGET af min tid – især her i starten, da jeg lige skal ind i alt med mad forberedelser osv!

MEN, jeg er nu 3 uger inde i projektet og alt kører godt. Jeg har taget 200 gram på, men har heldigvis tabt mig et par cm om taljen og på benene. Hvilket ellers plejer at være der jeg taber mig til sidst. Dog har jeg så tabet et par cm på ved min booty ;D ikke det dårligste sted at tage på. MEN, planen er at jeg skal tabe mig. Faktisk skal jeg inden konkurrencen i slut marts tabe mig omkring 10 kg. Så der er altså lidt at tage af.

For at fortælle hvad jeg egentlig snakker om, så kan du læse mit tidligere indlæg omkring projektet her.

Nu vil jeg gerne skrive lidt om hvordan det hele foregår.

Min mad
Jeg spiser 6-7 måltider om dagen! I princippet 7, men da jeg træner om morgenen, så slår jeg mit første måltid og “efter trænings” måltid sammen. Det vil altså sige at jeg i princippet spiser hver 2-3 time. Hvilket er ofte!
Jeg er typen som egentlig kan spise morgenmad og så først føle sult igen om aftenen. Så det har klart været det sværeste. Især fordi man skal forberede en masse. Forbereder du dig ikke – ja, så skal du stå og lave mad 7 gange om dagen. Hvem gider lige det?
Så jeg står hver onsdag og søndag og laver mad til 3 dage. Alt kommer i poser og bøtter med små labels på. Mega besværligt, men voldsomt nemt de dage man så ikke skal lave mad, men bare tage ud af køleskabet.

Min cheatday
Ja, de fleste af jer kender måske til udtrykket “cheatday” eller “cheatmeal”. Det betyder egentlig at jeg har en hel dag, hvor jeg ikke skal tælle kalorier, gram eller spise 7 gange om dagen. Jeg må faktisk spise hvad og som jeg vil. Hvilket passer mig rigtig godt. Har dog på fornemmelsen at hvis jeg bliver ved med at tage på, så bliver det skåret ned til et cheatmeal (please dont, Janne!). – Janne er min coach, som sørger for at ALT foregår som det skal. Så hvis nu hun læser med, så vil jeg hellere lave cardio end undvære mit slik ;D

Min træning
Lige pt træner jeg hver dag. Jeg kører et 4-split program, som egentlig bare mener at min træning er delt op i 4 muskelgrupper. Så på fjerde dagen, skal jeg starte forfra på mit program. I princippet har jeg en slappe dag om ugen, men da jeg i mit hovede er lidt bagud, så giver jeg den egentlig bare gas med træningen.
Jeg har aldrig haft svært ved træning og kilo mæssigt, så udvikler jeg mig faktisk også ret hurtigt og jeg bliver hurtigt stærkere. Jeg nyder også min træning. Især om morgenen, da der ingen mennesker er. Så man kan bare gå i sin egen verden og nyde tilværelsen og ens træning.
Men ja, jeg har da også mine dage hvor det måske ikke er så fedt at tage op og træne kl 7 om morgenen. Men følelsen man har efterfølgende er fantastisk!

Penge
Jeg vil lige hurtigt slå fast, at det koster ret så mange penge at træne op til en konkurrence. Jeg har heldigvis forberedt mig selv på det i et par år og sparet op. Man skal nok være forberedt på at bruge ihvertfald 10-15.000 kroner på hele forløbet + konkurrencen. Hver måned giver man et beløb til sin coach og man skal i perioder købe MEGET mere mad end man måske er vant til. Derudover er der noget indmeldelse i DBFF, penge til konkurrencen, bikini, sko, poseringstimer evt, tan, makeup, hår, negle, hotel oooog så videre. Dette er kun en brøkdel af hvad man skal bruge penge på. Så spar godt op først, hvis du selv drømmer om at stå på scenen en dag.

Tænker jeg vil slutte af nu, inden det bliver et flere dages langt opslag. I er mere end velkommen til at stille spørgsmål i kommentar eller hvis i har noget i gerne vil have jeg skriver om, så lad mig endelig vide det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Sådan laver du chia-karse