Vil du vinde en skræddersyet kostplan?!

HCA festival + udenlandsk besøg

Hej bloggen!

Lang tid siden. I weekenden vil der komme en forklaring på hvorfor jeg har været væk noget tid.

MEN, idag vil jeg gerne snakke lidt om HCA festivalen, som lige nu er i fuld gang i Odense. Eller faktisk vil jeg gerne fortælle om min oplevelse i tirsdags – som foregik ved festivalen.

Okay, så i mandags matchede jeg med en fyr på tinder (ja, jeg er single og på tinder). Hans navn var Cameron og han kom fra Australien. Han havde lige rejst rundt i 3 måneder i Asien og nu var det skandinaviens tur. Han var i København, men kom til Odense om tirsdagen og manglede derfor en guide.

Som den gode borger jeg er, sprang jeg selvfølgelig til (Okay, måske hans udseende havde liiiidt at gøre med det).
Vi mødtes tirsdag kl 15 ved Munkemose og så skulle jeg vise ham hele Odense C. Som sagt kom han fra Australien, så jeg skulle tilbage i gemmeren og finde mit engelske frem – som jeg altså ikke har brugt siden 2007, hvor jeg boede i USA. Så det var meget nervepirrende og med en forfærdelig accent i starten.

Heldigvis var han den sødeste fyr jeg længe har mødt + en af de mest fascinerende. Han er lige blevet færdig med sin MBA og tænkte at nu ville han da rejse jorden rundt. Så han sagde sit job op og solgte sit hus. En historie der virkelig fangede mig og fik mig til at tænke at “wow, jeg ville ønske jeg havde taget sådan et år”. Tænk at sælge alt man ejer og tage ud i verdenen alene. Uden en decideret plan eller uden at have booket noget.

Vi startede med at se det lille museum ved siden af mosen og bevægede os langsomt ind i gågaden. Dernæst gik vi videre mod de gamle huse i de små stræder og stoppede op foran “fyrtøjet”, hvor en dame stoppede os og spurgte om vi ikke ville se en “one-man” fortælling om nordiske guder – på engelsk. I starten lød det meget spændende, men så sagde hun at det tog 45 MINUTTER! Tænk hvis det var dårligt og han bare blev mega skuffet over at have brugt sin dyrebare tid i Odense på dette. Så jeg oversatte for ham og gav ham lidt et blik, da jeg sagde at det tog 45 minutter. Men han sagde med det samme “lad os”. Fortælleren var en meget entusiastisk og meget iver mand. Han fortalte egentlig en super spændende historie og brugte publikum MEGET! Hvilket jeg hader, så jeg var meget glad for at vi havde sat os længst oppe.

Da stykket var ovre, spurgte han ind til om vi havde en signatur drik. Han sagde at han var meget glad for whiskey og rom. Men at øl og vin ikke var hans ting (Så Odense øl og prinsens vin var udelukket). Det eneste jeg kunne komme i tanke om var en gammel dansk. Så vi tog ind på Christian firtal, så han kunne smage en gammel dansk – og ja, han kunne ikke lide den, ligesom alle andre normale mennesker ;D
Da der var en masse i gaderne, kunne vi gå rundt og se alt muligt spændende. Ligefra udendørs skuespil til artister på en pole. Der var SÅ meget at se! Desværre var vi en smule uheldige, så vi altid kom lige til de sidste 5 minutter af hver ting. Men sådan går det, når guiden (mig), ikke havde planlagt eller læst op på noget som helst. ups!

Jeg vil lige stoppe op her og lave et opråb til alle danske mænd – ikke at jeg tager alle over en kam. Men Australske gutter, ved seriøst hvordan man behandler en kvinde. Han holdte døre, betalte og hvis vi var et sted hvor der var mange mennesker, så stillede han mig, foran ham så jeg kunne se. (Gav det mening?) Han lyttede til alt jeg sagde og da aftenen var ved at slutte, så kunne han faktisk genfortælle alt jeg havde fortalt ham om Danmark. WOW! Jeg var virkelig imponeret. Ved ikke om jeg bare er uheldig i mit dating liv, men det her var en helt uvant oplevelse.

Ja, det var lige et lille sidespor. Men vi gik faktisk rundt i gaderne og fik set ting indtil klokken 12 om aftenen/natten.

Stort skud ud til Odense, fordi i holder denne fantastiske festival! Så bor du i Odense og har du ikke oplevet festivalen endnu, så gå derind! Det er en fantastisk stemning og der er virkelig meget at se, hvis man går ned igennem de små stræder.

Derudover KÆMPE skud ud til “lysshowet”, som i år er skiftet ud med et danse/musik show, hvor der er dansende droner!!!! Ja, du læste rigtigt. Droner som danser sammen med balletdansere. Det er fantastisk! Nok det smukkeste jeg har set i de mange år, hvor jeg har set “Lysshowet”.

Dette foregår fredag og lørdag klokken 22.30 og igen kl 23.30 i Flakhaven! SE DET!

Men ja, dette var en lille fortælling om min dag med en Australsk (flot) fyr fra tinder og de oplevelser vi havde i henhold til HCA festivalen.

Og for at slutte den af mega egoistisk, så er jeg egentlig også stolt af mig selv. Jeg er slet ikke typen, som er spontan eller møder folk dagen efter man har skrevet med dem. Jeg er SLET den type – især ikke når det så også foregår på engelsk! Så selvom det var mig, der skulle lære ham om Danmark, så lærte jeg faktisk en hel del om mig selv. Hvis man tør tage chancen, så kan der ske fantastiske ting. Jeg hørte et citat for noget tid siden, som lød “når to modsætninger mødes, så opstår der ofte noget helt magisk”. Hvilket passer. Han var den her udadvendte og eventyrlystne fyr. Hvor jeg i virkeligheden faktisk er helt omvendt. Men det var klart en oplevelse, jeg ikke ville være foruden. Nu ved jeg at jeg ikke skal være “bange” for at møde nye mennesker på denne måde – også selvom det er på engelsk. Så husk at bryd nogen grænser. For det er rigtigt hvad folk siger – det er udenfor din “sikekrhedsbobbel” at alt det sjove sker.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Vil du vinde en skræddersyet kostplan?!