Jeg skal til København + billige kostplaner

Vægttab uge 4 – ugen der gik

! Først undskyld at der først kommer en opdatering på mit vægttab nu. Men jeg har stået lidt med tankerne om jeg overhovedet skulle lave et indlæg denne uge, da der er sket nul og niks!

Jeg har været i København her i fredags + lørdags, for at hygge med min vende, som tog med mig til Nordisk film fest.  Så, da der intet er sket med mit vægttab, så kan i da lige høre om min weekend!

Jeg troppede op i København omkring kl 14 i fredags. Dernæst tog min veninde og jeg ind til strøget og gik ind i min nye yndlings butik Wasteland. Jeg fandt denne butik på nettet for nogle uger siden og sagde til min veninde at den SKULLE vi ind i.
For jer der ikke kender Wasteland, er det en genbrugsbutik med de VILDESTE ting! De har cheerleading tøj, pang farver over alt og band t-shirts. Altså, de har alt! Jeg fandt en masse fantastiske ting, men desværre var alt i en for stor størrelse. ØV. Så vi gik derfra igen og gik ind og fik frokost. Og ja, i skal da lige se hvad vi fik af lækre ting. Jeg fik en quesadillas og min veninde fik muslinger.

Vi tog dernæst hjem til min veninde i Valby og fik lavet lækker aftensmad, dullet os op og sunget med på 90’er hits! (Altid dejligt med noget nostalgi)
Vi tog derefter bussen ud til Nordisk film fest, hvor der bare var den ene kendte efter den anden! Jeg er mega starstruck og af en eller anden grund synes jeg bare det er helt fantastisk når jeg ser kendte mennesker. Aner ikke hvorfor. Ikke at jeg behøver snakke med dem eller går sådan helt amok. Men man bliver lige sådan lidt “ej hvor sejt”.
Da vi ankom hørte vi at Sivas spillede! Så vi løb ind og gav den gas til “D.A.U.D.A”.  Men ja, lad os da lige snakke om de kendte jeg mødte! Kan ikke alle navnene, så i må lige gætte lidt. 😉
Jeg så værten fra hammerslag (ham dem høje), michelle B fra godaften Danmark, Sivas (suprise), Anders Hemmingsen, den ene vært fra masterchef, nogle TV2 værter som jeg ikke aner hvad hedder og mange andre.

Da det blev lørdag, vågnede vi ved en 9 tiden og gjorde os langsomt klar til dagen. Jeg skulle med tog hjem til Odense igen kl 15, så vi aftalte at tage det stille og roligt og tage en tur ud til papir-øen. Her bestilte vi en lækker spaghetti ret, som seriøst tog 27  år at lave. Hold nu op, de havde ikke travlt! Fra de havde lavet den ene ret og til nr 2 var færdig, var nr 1 KOLD! Men godt smagte det og seriøst – papir-øren er jo bare latterlig hyggelig at hænge ud ved!

Nå, men det var lidt om min super spændende weekend, sammen med en masse kendte ;D

Mht mit vægttab, er jeg stadig på 68 kg. Så jeg ser frem til vægten på søndag og håber seriøst at der er sket noget ! Især nu hvor der er sket INTET i denne uge.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Jeg skal til København + billige kostplaner