Vægttab uge 1 - overstået!

Vægttab uge 2 – overstået!

Hej venner!

Først vil jeg lige starte ud med at sige TUSINDE tak for alt den støtte, opbakning og søde ord. Jeg er så beæret over at i har været så fantastiske både her og på Facebook!
Har du ikke læst om første uge i mit vægttab, så læs mere om det her.

Nå. Men nu til det seriøse. Lad os snakke lidt om hvordan min uge er gået. Sidste uge gik jo sådan 50/50. Denne uge er nok mere gået 80/20 til den gode side! Jeg har haft en fantastisk uge med meget få nedture.

Ugens optur
Jeg har spist som jeg skulle og har kun været ude med en veninde og spise 1 gang i denne uge. Ja, jeg tog nachos, men som i ved, tæller jeg kalorier hver dag. Så jeg havde “sparet” op til at der var plads til nachos den dag.
Ja, husk nu at man i den forstand ikke kan definere “usund” mad. Så jeg nød det fulde drag.
Jeg har derudover været super motiveret i denne uge – især fordi jeg i denne uge har gang i min kostvejleder eksamen, som skal være færdig her på onsdag! (Jeg gav den dog gas og blev allerede færdig i søndags). Men den eksamen gav mig fuld fokus på min kost.
I denne uge har jeg brugt en masse krudt på at lave en mættende morgenmad. Så den har faktisk stået på omelet og rugbrød til morgenmad hele ugen. Dette har jeg lavet med 2 æg, lidt rismælk, grønkål og løg. Så simpelt, men mættende. Til frokost har jeg holdt den meget rolig med enten en bland selv salat fra the food stall eller rugbrød med pålæg. Så simpelt og intet fancy (Ja, undskyld at jeg ikke er sådan en blogger, som laver mega fancy mad hele tiden og som aldrig kunne finde på at spise en avocadomad) Til aftensmad har den stået på meget forskelligt – ja, den ene dag stod den faktisk på årets første koldskål. (Lyder virkelig ikke særlig sundheds agtigt)

Ugens nedtur
Min træning har været på et minimum. Jeg har været nede 3 gange i denne uge. Så en klar nedgang fra sidste uge. Dog har jeg været ude på et par lange gåture. Så ja, det er da bedre end ingenting 😉
Derudover har bloggen stået stille sidste uge! Simpelthen fordi jeg har haft fuld knald på med eksamen. Men bare rolig, jeg er tilbage og har gjort en masse klart til jer!

NÅ, nu kommer det vigtige. Hvordan ser mit vægttab ud?
Sidste uge vejede jeg 69,1 kg.
I denne uge vejer jeg 68,5 kg.

Så der er røget 600 gram!!!!! 
Hvilket jo er helt fantastisk og faktisk var meningen at jeg cirka skulle tabe hver uge. Så jeg er helt over lykkelig!

Som nogle ved startede jeg ud med at veje 69.5 kg. Så på 2 uger er der faktisk røget et helt kg af. Mit mål er at komme ned på 62 kg. Så der er stadig en hård kamp endnu, men hvis vi tænker at jeg i gennemsnit taber mig 500 gram om ugen, så burde jeg være i mål om cirka 12 uger. Så det vil sige at jeg på 14 uger vil have tabt mig 7-8 kg.

Har i spørgsmål eller andet er i velkommen til at skrive en kommentar og så svare jeg selvfølgelig på alt. ? og ellers er i velkommen til at følge med på min lille rejse, enten herinde eller på Facebook på siden ?mit sunde jeg?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Vægttab uge 1 - overstået!