Hvad spiser jeg egentlig på en dag?

Vægttab uge 1 – overstået!

Hej bloggen!

Som i ved er jeg igang med mit vægttab og NU er første uge gået.  jeg startede faktisk for 3 ugers tid siden, men er først i denne uge begyndt at tage jer med på min rejse. Så jeg håber at i vil følge med og se om jeg klare turen.

Ugens optur
Jeg startede så mega godt ud. Mandag og tirsdag gik fantastisk. Jeg spiste de kalorier jeg skulle, fuldte mine makros og fik trænet det jeg skulle. Det samme skete torsdag jeg var simpelthen ikke til at skyde igennem. Jeg havde en masse energi og følte egentlig at jeg var pænt godt med.

Ugens nedtur
Ja, som i kan fornemme var onsdag, fredag og lørdag dumme. Onsdag var jeg sammen med en af mine bedste veninder, hvor vi kørte til Svendborg, for at spise aftensmad. Der bestilte jeg simpelthen en burger med pommes…. EJ MEN ALTSÅ! Fredag var det jo store bededag. Så der tog jeg hjem til far og lavede lasagne og hveder. OOOOG lørdag var jeg sammen med en gammel folkeskoleven, hvor vi tog ind på chinos og fik nachos! EJ NEJ NEJ.
Så da jeg søndag trådte op på vægten var mine forhåbninger bare “jeg håber bare ikke at jeg har taget på”

Min træning
Som sagt træner jeg i fitness world. Lige pt træner jeg med en veninde på hold i hverdagene og så for mig selv i weekenden. Så i denne uge har jeg trænet i fitness world 5 gange + et par gåture de dage jeg ikke var i Fitness world.
Så min træning så således ud
Fitness hold: 4 dage (yoga, bodypump, abattack, beach)
Alene: 2 gåture på 5 km, 1 times løb/gå med stigning på løbebånd.

Maden
Udover de dage hvor jeg spiste uge, har jeg holdt min diæt ret godt. Jeg har sat 400 kalorier af til morgenmad, da det er der jeg er mest sulten. Så her er det intet bestemt, bare det holder sig indenfor 400 kalorier og er fyldt med fibre og med et lidt højere fedtindhold end de andre måltider, da dette holder mig godt mæt.
Til frokost har jeg oftest spist rugbrød med pålæg og grøntsager. Til aftensmad har jeg spist kylling og salat/grøntsager eller kylling, sødekartofler og grøntsager.
Som aftensnack har det oftest været skyr eller propud (tror jeg nok de hedder), som kan købes i superbrugsen og normal. Dette er en slags “budding”, med enten vanilje, blåbær eller chokolade smag. Det smager syndsigt, er fyldt med proteiner og så er der kun 100 et eller andet kalorier i en pakke. Så den er perfekt som aftensnack, da den både mætter og er kalorielet!

NÅ, nu kommer det vigtige. Hvordan ser mit vægttab ud?
Sidste uge vejede jeg 69,5 kg.
I denne uge vejer jeg 69,1 kg.

Så der er røget 400 gram (næsten et halvt kg) på en uge.
Hvilket er helt fornuftigt – og især når man tænker på hvor ussel jeg har været i denne uge! Så jeg er tilfreds. Målet er at nå ned på 62 kg. Så jeg mangler lidt kg endnu.

Har i spørgsmål eller andet er i velkommen til at skrive en kommentar og så svare jeg selvfølgelig på alt. – og ellers er i velkommen til at følge med på min lille rejse, enten herinde eller på Facebook på siden “mit sunde jeg”

2

  • Jeg kan mærke jeg skal ud og investere i nicolas Vahés produkter!! Tusinde tak for fif! Jeg må give den gas!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Super stærkt gået!! Et mindre fif – hvis du ikke allerede gør det – er at bruge forskellige krydderier på grøntsagerne. Det hele bliver en smule mere spændende. Jeg eeeelsker selv, at bruge Nicolas Vahés “Secret Blend” på mine grøntsager!

    Mega fedt, at mærke motivationen!! Du skal nok nå de 62 kg. Kram <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hvad spiser jeg egentlig på en dag?