3 myter om vægttab du burde kende

5 goder ved at gå en tur

Ja, idag skal vi snakke om de fantastiske goder ved at gå en tur. Mange tror at man skal styrketræne eller løbe, for at få noget ud af ens træning. Men en gåtur kan faktisk gøre en masse for dit helbred og sind.
Udover disse goder, er en gåtur også noget alle kan gøre og så er det GRATIS! Yes, her behøver man intet fitness medlem og man skal ikke ud og købe en masse udstyr.

1. Det gør dig i bedre humør
Flere studier, har bevidst at en gåtur faktisk gør dig i bedre humør og er faktisk også med til at afstresse dig. Så føler du dig stresset, så gå en tur i den friske natur.

2. Din søvn bliver bedre
Jep. Det kan faktisk være med til at gøre at du falder i søvn hurtigere og at du sover mere tungt. Så har du problemer med at falde i søvn – så prøv at gå en tur i løbet af dagen.

3. Det hjælper på din hukommelse
Er du typen som glemmer hvor du har lagt dine bilnøgler? Hvis du går en tur flere gange om ugen, så har det faktisk en effekt på den del af hjernen som har styr på din hukommelse og indlæring.

4. Det er godt for dine knogler
Ja, det hjælper faktisk med at styrke dine knogler. Så det er altså ikke kun løb eller styrketræning, som hjælper dine knogler, men altså også en gåtur.

5. Det er godt for din blodcirkulation
Alt fysisk aktivitet er godt for dit hjerte, og en gåtur er ingen undtagelse. Det er med til at få dit blodtryk til at blive lavere og derved minimere det altså dine chancer for at få et anfald. Så bare en gåtur på 30 minutter om dagen, vil have fantastiske resultater på dit hjertets helbred.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

3 myter om vægttab du burde kende