Saltede cashew med paprika
Så er vi kommet til en personlig favorit af mine. Denne snack er super lækker og fantastisk som en del af et mellemmåltid eller som en lille snak om aftenen.
Det gode ved cashew er at de er proppet med magnesium, som er godt for vores stofskifte og muskler. Indholdet af kalorier og kulhydrater er dog højere end andre nødder. Så pas på med bare at kaste dem indenbords 😉
Ingredienser
– 3½ spsk salt
– 2 dl kogende vand
– 200 gram cashewnødder
– 1 spsk uden top paprika
Fremgangsmåde
1. Put salt og vand i en skål og opløs salten ved at røre rundt med en ske.
2. Hæld nødderne ned i skålen.
3. Hæld paprikaen ned i skålen og rør rundt.
4. Lad dem stå i blød i 15-20 minutter.
5. Hæld vandet fra.
6. Tænd ovnen på 160 grader.
7. Put bagepapir på en badeplade.
8. Hæld nødderne ned på bagepladen og fordel dem ud.
9. Tilsæt 1 tsk ekstra paprika og bland rundt.
10. Sæt i ovnen i 18-20 minutter ved 160 grader.
Velbekomme 🙂
Ingen kommentarer endnu