Mad på 20 minutter: One-pot kotelet

Spaghetti med tomatsovs & grøntsagsfrikadeller

Jeg er begyndt kun at spise vegetarisk her den sidste uges tid. Så det næste lange (måske forevigt) stykke tid, vil der komme en masse vegetariske og eventuelt også veganske retter.

Her den anden dag havde jeg voldsomt lyst til spaghetti og kødsovs. Men den gik jo ikke. Så jeg fik fremtryllet denne fine ret.

pasta-1463930_960_720Ingredienser
– 3 gulerødder
– 1 skalotteløg
– 2 fed hvidløg
– ½ chili
– 1 stængel bladselleri
– 3 spsk olie
– 2 spsk balsamico
– 2 spsk soya
– 1 tsk paprika
– 2 spsk oregano
– ½ grøntsags bouillonterning
– 1 dåse tomatpure
– 1 dåse hakkede tomater
– Fuldkornsspaghetti
– 1 pakke naturli’ frikadeller
– 2 dl vand
– salt & peber

Fremgangsmåde
1. Hak gulerødder, løg, hvidløg og bladselleri ud i små tern.
2. Hæld olien i en gryde og varm op.
3. Tilføj balsamico og grøntsagerne.
4. Lad det stå i 2 minutter, imens du rører godt rundt.
5. Tilføj tomatpure, hakkede tomater, bouillon, krydderierne, vand og soya.
6. Kom låg på og lad det koge i 25-30 minutter.
7. Sæt pastaen over og kog efter anvisning.
8. Tag gryden af varmen og blend tomatsovsen.
9. Smag tomatsovsen til med salt & peber.
10. Sæt gryden tilbage på varmen og tilsæt frikadellerne.
11. Giv det hele 5 minutter mere, så det kan blive varmet igennem.

Velbekomme 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Mad på 20 minutter: One-pot kotelet