Mine 5 favorit produkter til under 500 kroner fra bodylab

Det perfekte starterkit til dig der gerne vil igang med at træne

Hey Bloggen!

Jeg har samlet de ting som jeg selv synes er ret væsentlige når man starter med at træne. Eller ja, det er ihvertfald de ting jeg selv bruger når jeg træner. Hvis noget af det ser spændende ud, så kan i trykke på billedet og få flere informationer. og hey – alt er under 500 kroner. Så det bliver altså super billigt at komme igang med at træne.

1. Toppe
Jeg synes det er super vigtigt med et par forskellige toppe. Jeg elsker de toppe som samler sig på ryggen. Det gør at man kan se sine muskler arbejde på rygdage og så er de bare mere behagelige, da de er lidt løse. Jeg elsker PANG-farver og har derfor en masse toppe i grøn, blå og lilla. Er du mere til det neutrale, så er hvid eller sort en rigtig fin vej at gå også.

2. Sports BH
Ja, den kan vi ikke komme udenom. Jeg elsker denne som er på billedet, da den ikke gnaver og faktisk er utrolig komfortabel. Jeg må indrømme at jeg også går rundt med dem derhjemme når jeg ikke træner.Synes simpelthen de er så rare at have på.

3. Løbesokker
Når man træner sveder man en del. Så det er vigtigt at man har sokker på, som kan ånde og lede sveden videre, så man ikke får vabler. Så gør dig den tjeneste og invester i løbesokker. De koster oftest omkring 80 kroner.

4. Taske
Vigtigt af alt er en taske. Træner man i et fitness center, får man oftest en taske med i købet. Men har man ikke fået sådan en, så er denne taske genial! Den er en perfekt størrelse, så den har plads til alt, men er smidig nok til at den kan komme ind i fitness skabene.

5. Handsker
Okay, busted. Du behøver ikke handskerne lige når du starter op. Men lige så snart du er inde i en rytme og kan træne med større vægt, så er de rigtig gode! Man får hård hud på fingerne, men med disse sker der ingenting.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Mine 5 favorit produkter til under 500 kroner fra bodylab