Lækker vegansk chokoladekage lavet på sorte bønner

Sundhed på flaske – eller hvad?

Idag modtog jeg med posten tre produkter fra weightworld.

Jeg fik en god snak med dem for et par dage siden, om hvilke produkter jeg kunne fremvise på min blog, da jeg har ingen tolerance for at promovere falske produkter, hvor de lover at man kan tabe sig en masse kg eller “detoxe” kroppen. NO WAY! Jeg tror ikke på den slags pjat.
Derudover VILLE jeg have økologiske eller veganske produkter, så jeg vidste at det var så rene produkter som muligt.

MEN, vi fandt hurtigt frem til at jeg selvfølgelig skulle prøve 3 produkter, som er med til at kroppen endnu sundere.
Så nu vil jeg give en gennemgang af produkterne, som jeg nu vil tage de næste 3 ugers tid, for at se hvilken virkning det har på mig. Og ja, den bliver møghamrende ærlig og uden filter. Så bare rolig 😉 Links til produkterne og mere information på og under nedenstående billede.

16522224_10210759683360934_975545493_o

 

AKTIVT KUL
Jeg har aldrig hørt om aktivt kul til kroppen. Jeg har hørt at mange ansigtsmasker bruger det og at det skulle være fantastisk mod fedtet hud. Men som piller? Hvad er aktivt kul egentlig og hvad gør det?

HVAD er det?
Aktivt kul fremstilles altså ved at man brænder ting med et højt kulstofindhold. Når man brænder dette, så fjerner den høje temperatur alt ilt og derved aktiverer trækullet. Dette giver altså aktivt kul. Forstod i noget af det? Nej vel. Nå, men alt ihvertfald skal vi bare vide at det er et naturmedicin. Hvilket jeg er stort fan af!  Dette produkt er også velegnet veganere.

Hvad skulle aktivt kul gøre?
Ja, det korte af det lange er egentlig at det hjælper på oppustet mave og fordøjelsesproblemer. Lider man af dårlig ånde, kan de faktisk også hjælpe på dette, da de hjælper med at reducere de skadelige giftstoffer i kroppen.

SUPER CHLORELLA TABLETS
JEG elsker chlorella! Jeg har faktisk også skrevet om det før. Hos weightworld fås det både som pulver og piller. Jeg tog piller, da jeg synes smagen minder meget om matcha, og det drikker jeg hver morgen. Så for ikke at blive træt af at drikke “matcha/chlorella” flere gange dagligt, så tog jeg pillerne. Jeg vil dog klart anbefale at hvis man kan lide Matcha smagen, at man køber pulver formen! og hey – NASA er faktisk ved at finde ud af hvordan de kan tage chlorella med på deres rejser, på grund af det høje protein indhold!

Hvad er det?
Chlorella er den ultimative vitamin-pille – eller, det er i princippet en alge. En alge, som er fyldt med proteiner – faktisk helt op til 50-60%. Den er rig på antioxidanter og fyldt med C-vitaminer. Den har et højt indhold af B-vitamin, jern, kalium og magnesium  – hvilket er med til at støtte leveren og immunforsvaret. Dette produkt er både økologisk og velegnet til veganere.

Hvad skulle Chlorella gøre?
Chlorella skulle være med til at styrke din krop, forny dine celler og bidrage til at skabe en smul hud og stærkere hår.
Den kan derudver også give dig et øget vægttab og hjælpe med at opretholde en normal tarmfunktion.

*Læs mere om Chlorella produkterne her.

PURE GUARANA
Her må jeg også erklære mig skyldig. Jeg Kender meget lidt til produktet. Jeg kender næsten kun Guarana som den grønne sodavand, man kan købe mange steder. (Den smager så godt!)
Derudover ved jeg også at den ofte bruges i forskellige energi Mix, som kan købes i Matas.

Hvad er det?
Guarana er en frugt, som stammer fra amazonas regnskov, fra en busk ved navn Guarana. Frugten blev i gamle dage brugt af de tidligere indianere, når de skulle på lange ture eller i faste perioder, til at undertrykke deres sult på. Meeeeen idag anvendes det mere som et kosttilskud eller i læskedrikke, på grund af det høje indhold af koffein. Dette produkt er også tilegnet veganere. Derudover indeholder frugten også en række vitaminer og mineraler.

Hvad skulle Guarana gøre?
Det er alt i alt til dig som ønsker mere energi i hverdagen. Guarana-frøet indeholder faktisk dobbelt så meget koffein som en kaffebønne! WOW! Så den skal ikke lige tages før man går i seng.
Guarana kan også være med til at øge dit vægttab, da det fungerer appetitnedsættende.

*Læs mere om Guarana produkterne her.

Så nu vil jeg altså gå i krig med at prøve de ovenstående produkter i et par uger. Derefter vil jeg lave en ærlig og et sikkert langt indlæg om mine oplevelser med de forskellige produkter.. Kan man købe sundhed på flaske, tja – det får vi at se.

*Sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Lækker vegansk chokoladekage lavet på sorte bønner