Madvarer der fjerner mavefedtet

TEST: Dag 2 på nutrilett pulverkur

NÅ! Det var meningen at dette blog opslag, skulle have været på bloggen d. 21 november. MEN jeg har simpelthen haft så travlt. I skal selvfølgelig ikke gå glip af hvordan min dag to på kuren var. Har du ikke læst om min første dag på nutrilett kuren, kan du læse om det her.

Min anden dag på nutrilett mindede meget om dag 1, bortset fra at jeg gik mere all in på pulver. Så min kost så sådan ud.
Morgenmad: 1 nutrilett shake med 3 dl vand
Mellemmåltid: 1 gulerod + 1 nutrilett shake med 3 dl vand
Frokost: 1 rugbrød med leverpostej og ½ liter vand
Mellemmåltid: 1 banan og ½ liter vand
Aftensmad: 0,25 liter karoline kartoffel / porrer suppe og ½ liter vand
Sen aften: 1 nutrilett shake med 3 dl vand

Kalorieindtag: 650
Mæthed: 4/10

Så som i kan se, var flere shakes indblandet, men stadig med normal mad indeni. Men hold nu op. Jeg har faktisk altid været i den tro, at når folk sagde de fik hovedpine af kuren, så var det bare for at skræmme folk til IKKE at gøre det samme. Men hold da op. Jeg havde hovedpine hele dagen. Derudover var jeg også på arbejde, hvor min mave bare knurrede og jeg bare hang af dovenhed. Da jeg gik i seng brugte jeg cirka 1-1½ time på at falde i søvn, da min mave var fuldstændig utilfreds. Denne dag er meget slemmere end første dagen! Lige nu er jeg super glad for at det kun er tre dage jeg er på kuren og ikke tre uger!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Madvarer der fjerner mavefedtet