TEST: Jeg tester nutrilett pulver kur i 3 dage

TEST: Dag 1 på nutrilett pulverkur

Nå! Så har jeg fået overstået min første dag på nutrilett pulverkur. Lad os starte fra starten af.

Morgen klokken 09.00
Jeg startede ud med en shake. Det er meningen man skal blande brevet op med 1,5 dl vand. Det blev simpelthen ALT for tykt til min smag. Så jeg blandede 4-5 dl i, så det blev helt vandet og mindede lidt mere som min proteinshake. Smagen er semi. Synes ikke den er vildt ulækker, men heller ikke på niveau med en lækker milkshake. Men ned kom det og mæthedsniveauet er nok på en 5 ud af 10.
morgenmadMellemmåltid klokken 11.00
Mit mellemmåltid var noget så spændende som en enkelt gulerod. Hold nu op, et fest måltid. Det er ikke fordi mine mellemmåltider plejer at være noget vildt, men så er det fordi jeg har fået en mega lækker morgenmad. Min sult er semi og jeg kan godt mærke at min mave knurre.

Frokost klokken 13.30 
Endelig en mere normal frokost. Her står den på 2 rugbrød, 30 gram leverpostej og 50 gram agurk. Så en normal klassisk rugbrøds frokost. Det er dejligt og mætter fantastisk!

Mellemmåltid klokken 16.00 
Endnu en lækker gulerod. Ja. Der er vel ikke så meget at sige der.

Aftensmad klokken 18.00
I stedet for en shake, så tager jeg 0,25 liter mild kartoffel/porresuppe fra karolines køkken. Jeg elsker supper og gider ikke bruge penge på også at købe pulver suppe kuren fra nutrilett. Så jeg valgte denne, da kalorieindtaget stadig er lavt og den får mit proteinindhold op.

aftensmadSen aftensnack klokken 20.30
Her står den så på endnu et brev med vand. Den smager stadig lidt halv fesent, men ned kommer den da! Så nu er dagen slut. Jeg føler ikke det vilde sult, men er ret sikker på at når jeg går i seng, så vil min mave knurre!

Kalorieindtag: 661
Vægt: 70 kg
Mæthed: 6/10

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

TEST: Jeg tester nutrilett pulver kur i 3 dage