5 myter om kost og træning

Derfor skal du støtte knæk cancer

Så er det idag at det store knæk cancer show går i luften. Jeg har siden jeg var 18 støttet denne sag hvert år! Men i år har konceptet en ekstra stor betydning for mig. Derfor ville jeg lave dette blog indlæg, for at vise jer hvorfor vi alle skal støtte denne gode sag. 

For bare 2 år siden så kendte jeg ikke selv en med kræft. Jeg støttede dog stadig knæk cancer, men i princippet vidste jeg ikke helt hvorfor det var så vigtigt, hvad de forskede og hvad pengene skulle bruges til.
Jeg støttede måske også bare fordi der var en chance for at vinde rejser, biler og meget mere. Jeg tænker at der også er mange andre der kun støtter af denne grund. Selvom grunden måske er lidt “forkert”, så er jeg faktisk ligeglad. Så længe i støtter. Om grunden er en rejse eller fordi det er en mærkesag for jer – bare i støtter.

I år går pengene til
– Børnecancerfonden
– Større forståelse indenfor bivirkninger efter stråling
– Flere former for immunterapi
– Alternativ behandling
– Hvordan kan vi opdage kræft i tide
– Unge talentfulde kræftlæger
– Færre birkvirkninger, komplikationer og senfølger
– Røgfri generation
– Hvordan forhindrer vi at kræften spreder sig
– Unge og alkohol

De ovenstående grunde burde være grund nok til at støtte knæk cancer og kræftens bekæmpelse. Pengene går til at redde døtre, mødre, venner, onkler og fædre.

Du kan støtte på følgende måder – eller vente til i aften, hvor du kan vinde en masse lækre præmier!
14731100_759163597557543_8671131462430645280_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

5 myter om kost og træning